fbpx

Muutokset ja peruutukset

Voit siirtää osallistumisesi toiselle henkilölle, vaihtaa matkaa tai sarjaa ja päivittää henkilötietojasi. Sarjan korotus on mahdollista osallistumismaksujen erotusta vastaan. Tietojen päivittäminen on maksutonta sunnuntaihin 30.4.2023 kello 23.59 asti. Tämän jälkeen muutoksista peritään 15 euron muutosmaksu. Kun haluat muuttaa osallistumistietojasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.fi.

Voit myös siirtää osallistumisesi seuraavaan vuoteen – HUOM! Vuoden 2023 jälkeen seuraava SisuXtrail järjestetään vuonna 2025 eli siirto tehdään sinne. Siirron voi tehdä vain kerran. Siirtomaksu on 20 euroa.

Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan sairaustapauksissa ja tällöin vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on lähetettävä viim. 28.5.2023 osoitteeseen sisuxtrail@gmail.com tai postitse Lapinjärven Urheilijat ry, Anderssoninkuja 4, 07800 Lapinjärvi.

Muuta tärkeää

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että tietosi (nimi, matka, sarja) julkaistaan tapahtuman osallistujalistassa ja tuloksissa tulosluetteloissa.

Otamme tapahtumassa kuva- ja videomateriaalia, jota käytetään tapahtuman markkinoinnissa. Ilmoittautumalla hyväksyt, että sinusta otettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää.

Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Varmista, että sinulla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa myös tapahtumat.