fbpx

SisuXtrail flyttas fram till 19.6.2021

SisuXtrail new date
SisuXtrail nytt datum är 19.6.2021.

SisuXtrail-stiglöpningsevenemanget flyttas fram till 19.6.2021. Ursprungligen var det meningen att evenemanget skulle gå av stapeln 8.5.2021., men på grund av att restriktionerna fortfarande är så strikta är flytten nödvändig.

Ett äkta evenemang som målsättning

Fastän fjolårets egenhändiga evenemang var lyckat, känner ändå arrangörsstaben att vi vill erbjuda deltagarna ett äkta evenemang med tidtagning, service och det lilla extra. För att detta skall kunna vara möjligt, flyttas evenemanget till 19.6.2021.

Vi har stark tillit till att pandemiläget är betydligt bättre i juni samt att en del begränsningar har avvecklats. Vi förbereder oss dock ännu då också för specialarrangemang. Om begränsningarna fortfarande är i samma klass som i skrivande stund, erbjuder vi då ett alternativt arrangemang, som vi informerar om i juni.

Uppdaterad information på SisuXtrail-kanalerna

Vi uppdaterar information om själva evenemanget samt dess arrangemang på våra websidor och delar uppdateringar i Facebook samt Instagram. Deltagarna får information samt direktiv per e-post i juni. Vi håller fortfarande fast vid max 400 deltagare.

Om det uppkommer frågor eller ändringen av tidpunkten orsakar dig extra huvudbry, kan du vänligen kontakta oss på sisuxtrail@gmail.com så diskuterar vi mer om saken. Vi är flexibla gällande ändringen om du bara kontaktar oss i april 2021.