fbpx

SisuXtrail 2021 -tapahtuma siirtyy

SisuXtrail 2021 uusi päivämäärä on lauantai 19.6.2021.

Lapinjärven SisuXtrail-polkujuoksutapahtuma siirretään pidettäväksi lauantaina 19.6.2021. Alunperin tapahtuma oli tarkoitus järjestää 8.5.2021, mutta rajoitukset ovat tällä hetkellä niin tiukat, että siirto on välttämätöntä.

Tavoitteena aito tapahtuma

Vaikka viimevuotinen omatoimitapahtuma onnistui hyvin, SisuXtrailin järjestäjätiimi haluaa tänä vuonna tarjota osallistujille aidon tapahtuman ajanoton, huollon ja kannustusten kanssa. Jotta tämä on mahdollista, siirrämme SisuXtrail 2021 -polkujuoksun lauantaille 19.6.2021.

Uskomme vahvasti, että koronatilanne on kesäkuussa parempi ja että rajoituksia on pystytty purkamaan. Varaudumme toki vielä erityisjärjestelyihin. Jos rajoitukset kuitenkin pysyvät ennallaan, tarjoamme tuolloin vaihtoehtoisen tapahtuman, josta tiedotamme kesäkuussa.

Päivitettyä tietoa SisuXtrail-kanavissa

Päivitämme tietoa itse tapahtumasta ja sen järjestelyistä verkkosivuillemme ja jaamme päivityksiä facebookissa sekä instagramissa. Osallistujat saavat tietoa ja ohjeita myös sähköpostitse kesäkuussa. Pidämme edelleen kiinni 400 osallistujan rajasta.

Jos sinulla on kysyttävää tai jos ajankohdan muutos aiheuttaa sinulle haasteita, ota yhteyttä sisuxtrail@gmail.com, niin keskustellaan lisää. Olemme joustavia päivämuutokseen liittyvissä asioissa huhtikuun 2021 ajan.