fbpx

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu SisuXtrail 2021 -tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Voit ilmoittautua myös tapahtumapaikalla viimeistään 1 tunti ennen lähtöä.
HUOM! Lapset osallistuvat lastensarjoihin ilmaiseksi.

Tästä ilmoittautumaan SisuXtrail 2021 -tapahtumaan

Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Varmista, että sinulla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa myös tapahtumat.

Meillä voit maksaa myös Eazybreak- tai Virikeseteleillä ja ePassilla! Jos käytät näitä, lue tästä ohjeita.

Maksa osallistujamaksu suoraan tapahtuman pankkitilille FI28 5016 4060 9012 23 (Lapinjärven Urheilijat ry). Hinnat voit tarkistaa täältä. Kirjoita maksun viestikenttään osallistujan nimi, matka ja sarja. Jos ilmoitat useampia henkilöitä, kirjoita kaikkien nimet ja matkat. Kaikki ilmoittautuneet ja edellisten vuosien tulokset löydät täältä.

Peruutusehdot

Sairaustapauksissa osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on esitettävä paikan päällä tai lähetettävä viim. 31.5.2021 osoitteeseen Lapinjärven Urheilijat ry, Anderssoninkuja 4, 07800 Lapinjärvi. Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää kuluitta toiselle kilpailijalle tai tuleviin SisuXtrail-tapahtumiin. Siirto pitää ilmoittaa etukäteen viimeistään 6.5.2021 tapahtuman järjestäjälle, muussa tapauksessa siirto-oikeus ei ole voimassa.