Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu SisuXtrail 2020 -tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Voit ilmoittautua myös tapahtumapaikalla viimeistään 1 tunti ennen lähtöä.
HUOM! Lapset osallistuvat lastensarjoihin ilmaiseksi.

Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Varmista, että sinulla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa myös tapahtumat.

Meillä voit maksaa myös Eazybreak- tai Virikeseteleillä ja ePassilla! Jos käytät näitä, lue tästä ohjeita.

Maksa osallistujamaksu suoraan tapahtuman pankkitilille FI28 5016 4060 9012 23 (Lapinjärven Urheilijat ry). Hinnat voit tarkistaa täältä. Kirjoita maksun viestikenttään osallistujan nimi, matka ja sarja. Jos ilmoitat useampia henkilöitä, kirjoita kaikkien nimet ja matkat. Kaikki ilmoittautuneet ja edellisten vuosien tulokset löydät täältä.

Ilmoittautuminen SisuXtrail 2020 -tapahtumaan

Peruutusehdot

Sairaustapauksissa osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus on esitettävä paikan päällä tai lähetettävä viim. 31.5.2020 osoitteeseen Lapinjärven Urheilijat ry, Anderssoninkuja 4, 07800 Lapinjärvi. Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää kuluitta toiselle kilpailijalle tai tuleviin SisuXtrail-tapahtumiin. Siirto pitää ilmoittaa etukäteen viimeistään 7.5.2020 tapahtuman järjestäjälle, muussa tapauksessa siirto-oikeus ei ole voimassa. Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista syistä perumaan, palauttaa järjestäjä osallistumismaksut kokonaisuudessaan.