fbpx

SisuXtrail 2020 OTL

sisuX2020

SisuXtrail 2020 går ändå mot all förmodan av stapeln i år, men i form av eget träningspass! Vi marker tre olika rutter: 6km – 10km samt 20km -banorna klart och du får själv bestämma när och i vilket tempo du vill löpa eller vandra rundorna. Rutten är märkt 9.-31.5.2020. Kartorna hittar du här:

Dela gärna med dig även bilder och dina erfarenheter i Facebook-evenemanget, så kan vi dela med den gemensamma stiglöparglädjen och friheten att röra på sig i naturen!

Tävlingsmoment med

För att vi ska kunna göra det där lilla extra av det hela, tar vi med ett litet tävlingsmoment: När du har avverkat din prestation, får du gärna fylla i denna formulär.

Vi publicerar namn (och tider) på vår hemsida, där vi sedan kan följa upp, vilka som har tagit chansen att njuta av våra stigar samt i vilken fart ni farit fram ? Tävlingen är öppen, dvs. formuläret är i bruk 9.-31.5.2020.

Priser utlovas

Det är fråga om en lekfull tävling i god anda och även små priser utlovas! Vi lottar ut bland alla dem som valt att meddela sina resultat fem (5) produktpriser.

Kämpa på och lycka till!

Kom dock ihåg att följa givna direktiv från myndigheterna. Varje löpare är själv ansvarig för sig själv! Om du mot all förmodan känner dig vilse under rutten, vänd om och finn de orangefärgade markeringarna. Du kan även i nödfall ringa upp oss (050 356 2093, Hannes), så hjälper vi dig vidare!