fbpx

SisuXtrail 2020 OTL

SisuXtrail 2020 is back, mutta päivitetyssä muodossa eli omatoimilenkkinä (OTL). Merkkaamme 6 km:n, 10 km:n ja 20 km:n polut valmiiksi – sinä päätät, milloin ja millä tahdilla ne juokset/vaellat. Polkujen merkinnät ovat näkyvillä 9.-31.5.2020. Kartat löydät tästä:

Kaikki lisätiedot ja päivitykset tapahtumasta tulevat Facebook-tapahtumaamme. Lisääthän tänne myös kuviasi ja fiiliksiäsi, niin voimme jakaa kokemuksesi! Saamme samalla jaettua liikunnan ja polkujuoksun iloa.

Voit myös kilpailla

Jotta saamme tapahtumasta mielenkiintoisen, otetaan pieni kisailu mukaan: Kun olet käynyt juoksemassa/vaeltamassa poluillamme, täytä tämä lomake.

Julkaisemme nimet (ja ajat) täällä kotisivuillamme, jolloin näemme, ketkä kaikki nauttivat poluistamme sekä mahdollisesti sen, millä vauhdilla olette menneet 🙂 Kisa on käynnissä eli lomake on auki 9.-31.5.2020.

Jaossa palkintoja

Kyseessä on hyvän mielen kisailu ja palkintojakin satelee! Arvomme kaikkien tietojensa jättäneiden kesken viisi (5) tavarapalkintoa. Arvonta tapahtuu 1.6.2020 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Iloa ja tsemppiä kaikille!

Muistathan noudattaa annettuja viranomaismääräyksiä ja -ohjeistuksia. Jokainen juoksija on vastuussa itsestään. Jos merkinnöistä huolimatta huomaat olevasi eksyksissä, palaa takaisin ja etsi oranssit merkit. Voit myös soittaa (050 356 2093, Hannes), niin autamme sinut eteenpäin.