fbpx

SisuXtrail-polkujuoksukoulu

Aloitamme taas leppoisat lenkit yhdessä ja ohjaajien kanssa. Viime vuonna ilmaiset yhteislenkkimme houkuttelivat mukaan parhaimmillaan miltei 30 juoksijaa. Toivottavasti saamme tänä vuonna mukaan vähintään yhtä monta innokasta polkujuoksijaa. Vaihtelemme polkuja ja teemoja jokaisella tapaamiskerralla.

Polkujuoksukoulut pidetään seuraavasti:

 • su 30.12. klo 10, Labbyvägen 613, 07870 Skinnarby
  Eiköhän juosta taas yhdessä! Viimevuotiseen tapaan valtaamme pirtupolun. Ei saunaa, ei suihkua, mutta hyvää fiilistä luvassa hienoilla poluilla! Matka on noin 10 km – voi kääntyä aiemmin jos haluaa!
 • su 16.12. klo 10, Järventaustantie 22, 07800 Lapinjärvi
  Nyt on tarjolla vähän pitempi joululenkki, noin 14-15 km. Nautimme luonnosta ja maisemista. Ota mukaan lämmintä juotavaa ja pientä syötävää. Ei suihkumahdollisuutta, joten tarvitset myös lämpimät vaihtovaatteet. Lähdetään Wasargårdilta.
  Joulun tunnelmaa upeilla poluilla!
 • su 9.12. klo 10, Andersbyn hiihtomaja, Järvitie 35, 07870 Skinnarby
  Juoksemme monipuolisesti poluilla, metsäteillä ja näiden vierellä. Tavataan Andersbyn hiihtomajalla ja lähdetään siitä seikkailemaan yhdessä. Matka noin 10-12 km. Ei suihkumahdollisuutta, joten ota lämpimät vaihtovaatteet mukaan 👍
 • su 25.11. klo 10, Korsmalmi, Parantolantie 76, Lapinjärvi
  Intervallien aika! Tapaamme Korsmalmin hiihtomajalla klo 10. Lämmittelyjen jälkeen harjoittelemme erilaisia intervalli-juoksuja. Sopii kaikille, sillä jokainen voi juosta oman kunnon mukaan! Tutustutaan yhdessä polkuihin, eikä eksymistä tarvitse pelätä. Sauna ja suihku lenkin jälkeen 🙂 Tule ja ota kaveri mukaan!
 • su 11.11. klo 10, Hopjärven parkkipaikka, Liljendal
  Onnea isät! Juhlistamme Isänpäivää juoksemalla noin 11 km pitkän ‘Kalles Rundan’ -lenkin. Lähtö Hopjärven parkkipaikalta. Harjoittelemme erilaisia juoksutekniikoita. Tällä kertaa ei ole suihkumahdollisuutta eikä sisäoloissa vaihtomahdollisuutta, joten extra-Sisua kaikille mukaan! Isille pieni yllärilahja 🙂
 • su 28.10. klo 10, Kirkonkylän koulu, Koulutie 16, 07800 Lapinjärvi
  Kokoonnumme liikuntahallilla Kirkonkylän koululla, josta lähdemme kohti SisuXtrail 2018 -tapahtuman 8 km:n polkuja. Matkaa reitille tulee noin 10 km. Luvassa lämmittelyt, lenkki, muutamia harjoitteita metsässä ja loppuverryttely – kaikki rennolla otteella. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Suihkumahdollisuus liikuntasalin pukuhuoneissa jälkeenpäin.