#sisuxtrail2019 – Instagram kilpailu

Järjestämme marrasputkihaasteen hengessä inspiroivan kilpailun Instagramissa.

Tule mukaan!

Järjestäjä

Lapinjärven Urheilijat ry – Lappträsk Idrottare rf
Lapinkyläntie 417b
07870 Skinnarby

y-tunnus: 0791230-1

Facebook ja Instagram eivät ole osallisena kilpailuun.

Miten voi osallistua?

Voit osallistua arvontaan kilpailun voimassaoloaikana jakamalla Instagramissa kuvan marraskuun polkujuoksutreenistäsi ja tägäämällä sen tunnisteella #sisuxtrail2019. Olet itse vastuussa siitä, että sinulla on oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen. Kilpailuun voi osallistua vain Instagramissa.

Arvontaan voivat osallistua yli 13-vuotiaat henkilöt. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan. Kilpailuun on mahdollista osallistua useammalla kuvalla tai viestillä. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

Milloin kilpailuun voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua 15.11.2018 – 25.11.2018 välisenä aikana.

Arvonta

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistumisehdot täyttävien ja kilpailun voimassaoloaikana julkaistujen kuvien joukosta. Arvonta suoritetaan 25.11.2018 klo 18.

Kilpailun palkinto 

Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajia valitaan kaksi ja molemmat saavat osallistumisoikeuden SisuXtrail 2019 polkujuoksuun. Reitin voi valita itse. Voittajille ilmoitetaan Instagramin yksityisviestitoiminnon kautta. Mikäli voittajia ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta ja muista palkinnon luovutukseen liittyvistä maksuista.

Henkilötietojen käsittely 

Osallistumalla kisaan luovutat tietosi Lapinjärven Urheilijat ry:lle. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei anneta kolmansien osapuolten käyttöön. Tietoja voidaan käyttää SisuXtrail-polkujuoksutapahtuman markkinointiin.

Muut ehdot 

Jättämällä yhteystietonsa osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin yrityksenä. Annat tietosi Lapinjärven Urheilijat ry:n arvonnan käyttöön, et Instagramille.