fbpx

Sisäisesti solakat vaeltavat SisuXtrailissa

Energinen ja nauravainen Tiina Sallden sai viime vuonna kolmen ystävänsä kanssa hauskan idean lähteä mukaan SisuXtrailiin. Ystävykset hakivat tapahtumasta yhdessä olemista ja tekemistä eikä kilpailemista, ja valitsivat siksi kävelyn juoksun sijaan. Porukassa oli mukana erikuntoisia ihmisiä, joten tämä sopi hyvin kaikille.

Ystävien kanssa liikkuminen parasta

’’Viime vuodesta jäi tosi hyvä fiilis. Oli kuuma ilma, melkein liiankin kuuma ja todella hauskaa naisten kesken’’, kuvailee Tiina. Hänen mielestään tapahtumassa parasta olikin juuri ystävien kanssa liikkuminen.

SisuXtrailin tunnelma oli hyvä ja sitä paransivat hyvät taukopisteet sekä mukavat ihmiset ja kanssakulkijat. Tapahtuma tukee paikallisten lasten liikuntaharrastusta, joka on Tiinan mielestä tärkeää ja pienellä paikkakunnalla sen tärkeys korostuu erityisen paljon.

Naiset pääsivät tutustumaan toisiinsa syvemmin ja nauttimaan yhdessäolosta upeissa maisemissa, mitkä tekivät tapahtumasta elämyksellisen. Vaikka Tiina asuu Lapinjärvellä, pääsi hän silti kokemaan paljon uutta.

Vaellussarjaan SisuXtrail 2019 -tapahtumassa

Tiina osallistuu tänäkin vuonna SisuXtrailiin ja vaellussarjaan. Porukka pysyy suunnilleen samana, ja he yrittävät saada myös pari uutta ystävää mukaan. Ystäväporukka ei valmistaudu erityisemmin tapahtumaan, he vain menevät paikanpäälle. Viime vuonna he teettivät pinkit Sisäisesti solakka -paidat, jotka he laittavat todennäköisesti tänäkin vuonna päälle.

Tiina suosittelee vaellussarjaa kaikille, erityisesti porukassa liikkuville. “Ei ryppyotsaisesti vaan ilon kautta”, naurahtaa Tiina. Hänen mielestään SisiXtraililla voisi olla vielä kunnon iltabileet tapahtuman jälkeen.

Artikkelin ovat kirjoittaneet Haaga-Helia Porvoo Campuksen opiskelijat Cindy Ylenius, Ella Lotvonen ja Jasmin Bäck.