fbpx

SisuXtrailin reitit 2020 ja 2021

SisuXtrailin 2020 ja 2021 -reittejä on muokattu hieman. Edellisillä kerroilla mukana olleet tietävätkin jo, että tapahtumamme reitit tarjoavat sekä haastetta ja teknisyyttä että upeita maisemia ja onnistumisen tunnetta. Tämä toteutuu myös 2021 tapahtumassa.

10 ja 20 kilometrin tutut polut

10 ja 20 kilometrin reitit kulkevat järven pohjoispuolisella Vasarankylän alueella. 10 kilometrin reitti on miltei sama kuin vuonna 2019 ja 20 kilometrin poluilta on siivottu pois palautetta saanut ryteikköpätkä.

Varsinkin Högbergetillä, Gamlasbergetillä ja Falkbergetillä taivaltaja pääsee nauttimaan upeista maisemista noustuaan parhaimmillaan noin 60 nousumetriä!

SisuXtrail 2020

Reitit on viety hienoimmille kallioalueille. Siirtymätaipaleet kallioiden välillä ovat edelleen kompromisseja. Ajoin ylitetään hakkuualueita tai taimikoita, toisinaan mennään hieman tiheämpiekin metsiköiden läpi. Onpa matkalla jokin lyhyt metsäautotiepätkä sekä pellon ylityskin. Reitit kulkevat pääsääntöisesti vanhoja polkuja pitkin.

34 kilometria ja Ultra-matka – monipuolista maastoa

34 kilometrin reitti juostaan kahtena kierroksena tai oikeastaan puolitoista kierrosta 20 km:n reittiä. 50 km:n reitti puolestaan taivalletaan kolmena kierroksena, tai tarkemmin sanoen 2,5 kierroksena 20 km:n reittiä.

34 ja 48 kilometrin reiteillä ei käydä kääntymässä kilpailukeskusessa, vaan uudelle kierrokselle lähdetään metsässä “Minnesstenin huoltopisteeltä”. “Minnessten” on vuoden 1918 sisällissodan tapahtumien muistomerkki, jonka kohdalla kaksi paikallista talonpoikaa jäivät punaisten vangiksi.

GPX-tiedostot reiteistä löydät Reitit-sivultamme.

Kiitos taas kaikille maanomistajalle jotka ovat yhteistyöhaluisesti antaneet maansa SisuXtrailin käyttöön!

Tervetuloa mukaan nauttimaan monipuolista maastoa tarjoavista reiteistä!